A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelem Rendben!

Közbeszerzés

Bűrös és Gombocz Ügyvédi iroda

Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR)Dr. Gombocz Judit és dr. Bűrös László 00111 és 00112 lajstromszámmal felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói regisztrációval rendelkezik.

 

Az Iroda munkatársai a közbeszerzésekkel összefüggő jogalkotási tevékenység előkészítésében és a gyakorlatban felmerülő kérdésekkel kapcsolatos szakmai egyeztetéseken egyaránt részt vesznek.

 

Irodánk már a közbeszerzésekről szóló 1995. évi XL. törvény hatályba lépése előtt is bonyolított versenytárgyalásos-, egyéb pályázati rendszeren alapuló eljárásokat az akkor hatályos jogszabályok alapján. Ennek megfelelően az Iroda a közbeszerzési törvény hatálya alá nem tartozó, versenyeztetés útján lebonyolításra kerülő beszerzésekkel kapcsolatos jogi feladatok ellátásában is tapasztalatokkal rendelkezik.  Részt vettünk speciális beszerzési konstrukciók kidolgozásában is.

 

A közbeszerzésekről szóló törvény hatályba lépését követően, 1995. november 1-től Irodánk az elsők között kezdte meg a közbeszerzési eljárások lebonyolításával kapcsolatos jogi tevékenység végzését, ajánlati dokumentációk, beszerzési konstrukciók kidolgozását, az eljárások jogi felügyeletének ellátását, az eljárásokkal kapcsolatban indult jogorvoslati eljárásokban a felek képviseletének ellátását. Az elmúlt több, mint 20 évben a közbeszerzési eljárásokhoz kapcsolódó jogi, valamint hivatalos közbeszerzési tanácsadói feladatok végzése az Iroda egyik fő tevékenységévé vált.

 

Irodánk 1992 óta több, mint háromezer közbeszerzési- és egyéb versenyeztetési eljárás lefolytatásában működött közre részben az ajánlatkérők közvetlen megbízása, részben az eljárást bonyolító cégekkel kötött, közbeszerzési jogi feladatok ellátására vonatkozó megbízási szerződések alapján.

 

Az Iroda jelentős számban bonyolított és bonyolít  közvetlenül közbeszerzési eljárásokat, illetve biztosította és biztosítja közvetlenül az ajánlatkérők számára a közbeszerzési eljárások lefolytatásának jogi támogatását, valamint több közbeszerzési eljárást bonyolító cég számára  biztosította és biztosítja a feladat ellátásához szükséges jogi hátteret.

 

Az Iroda kiemelt figyelmet fordít az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR) alkalmazásával kapcsolatban felmerülő gyakorlati problémák megoldásában történő támogatás biztosítására az ajánlatkérők és ajánlattevők számára.  

 

Az Iroda munkatársai valamennyi közbeszerzési eljárási fajtát – ideértve a versenypárbeszédet is - tekintve jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Az Iroda számos uniós és egyéb támogatásból megvalósuló beszerzés lebonyolításában működött már közre, és a beszerzési tárgyak között az árubeszerzési, szolgáltatási és építési beruházási tevékenység széles köre szerepelt.

 

Az Iroda közreműködött elektronikus árlejtést alkalmazó közbeszerzési eljárások lebonyolításában is és ilyen ajánlatkérői rendszer kidolgozásában is.

 

Az Iroda tagjai nagy számú jogorvoslati eljárásban és azokhoz kapcsolódó közigazgatási és polgári perben láttak el jogi képviseleti tevékenységet mind ajánlatkérői, mind ajánlattevői megbízás alapján.

Kapcsolat

Etiam ornare diam eget risus iaculis interdum. Fusce pharetra accumsan interdum. Proin nec ante ligula. Vivamus vestibulum elit sem, vitae scelerisque nunc sagittis a.